Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Calorie reduction of chocolate ganache through substitution of whipped cream
 
 
Titel: Calorie reduction of chocolate ganache through substitution of whipped cream
Auteur: Kim, Yu Jin
Kang, Suna
Kim, Da Hee
Kim, Yeo Jin
Kim, Woo Ri
Kim, Yoo Min
Park, Sunmin
Verschenen in: Journal of ethnic foods
Paginering: Jaargang 4 (2017) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Korea Food Research Institute
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland