Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 142 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic dietary influence of fermented red grape vinegar and Lactobacillus acidophilus on growth performance, carcass composition, and intestinal morphology of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
 
 
Titel: Synergistic dietary influence of fermented red grape vinegar and Lactobacillus acidophilus on growth performance, carcass composition, and intestinal morphology of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Auteur: Omidi, Amir Hossein
Adel, Milad
Bahri, Amir Houshang
Yahyavi, Maziar
Mohammadizadeh, Flora
Impellitteri, Federica
Faggio, Caterina
Verschenen in: Aquaculture reports
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 142 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland