Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 86 gevonden artikelen
 
 
  The effect of suweg (Amorphophallus paeoniifolius) flour and incubation temperature on characteristics of yogurt with the addition of Bifidobacterium bifidum as probiotic
 
 
Titel: The effect of suweg (Amorphophallus paeoniifolius) flour and incubation temperature on characteristics of yogurt with the addition of Bifidobacterium bifidum as probiotic
Auteur: Sofyan, A.
Ikhsani, A.Y.
Purwani, E.
Hasanah, L.E.N.
Febriyadin, F.
Verschenen in: Materials today: proceedings
Paginering: Jaargang 63 () nr. S1 pagina's S507-S512
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland