Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Effect of replacing coconut milk with almond milk in spicy coconut gravy on its sensorial, nutritional and physical properties
 
 
Titel: Effect of replacing coconut milk with almond milk in spicy coconut gravy on its sensorial, nutritional and physical properties
Auteur: Abdullah, Norazlin
Wahab, Najihah
Saruan, Nurathirah
Matias-Peralta, Hazel Monica
Xavier, Navis Ryan
Muhammad, Norhayati
Talip, Balkis A.
Bakar, Mohd Fadzelly Abu
Verschenen in: Materials today: proceedings
Paginering: Jaargang 5 (2018) nr. 10P2 pagina's 21919-21925
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland