Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Mass Average Value for a Physical, Chemical, or Biological Factor in Food 1 1 A paper of the Journal Series, New Jersey Agricultural Experiment Station, Rutgers The State University, New Brunswick, New Jersey 08903, U.S.A. This work was supported in part by U. S. Public Health Service Grant No. 2R01 FD 0011905A1 from the Food and Drug Administration.
 
 
Titel: Mass Average Value for a Physical, Chemical, or Biological Factor in Food 1 1 A paper of the Journal Series, New Jersey Agricultural Experiment Station, Rutgers The State University, New Brunswick, New Jersey 08903, U.S.A. This work was supported in part by U. S. Public Health Service Grant No. 2R01 FD 0011905A1 from the Food and Drug Administration.
Auteur: Hayakawa, Kan-ichi
Verschenen in: Canadian Institute of Food Technology journal
Paginering: Jaargang 4 (1971) nr. 3 pagina's 2 p.
Jaar: 1971
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland