Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
 
  A Comparative Study of Sensory and Cooking Characteristics of Frozen Duck, Goose, Hen and Turkey Eggs
 
 
Titel: A Comparative Study of Sensory and Cooking Characteristics of Frozen Duck, Goose, Hen and Turkey Eggs
Auteur: Fletcher, D.A.
McCalla, C.A.
Petrasovits, A.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Technology journal
Paginering: Jaargang 4 (1971) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1971
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland