Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Factors Affecting the Safety of Canned, Cured, Shelf-stable Luncheon Meat Inoculated with Clostridium botulinum
 
 
Titel: Factors Affecting the Safety of Canned, Cured, Shelf-stable Luncheon Meat Inoculated with Clostridium botulinum
Auteur: Hilliard, Pivnick
Barnett, H.W.
Nordin, H.R.
Rubin, L.J.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Technology journal
Paginering: Jaargang 2 (1969) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 1969
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland