Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Liquid Nitrogen and Conventional Freezing Methods on Bacterial Count in Frozen Vegetables
 
 
Titel: Comparison of Liquid Nitrogen and Conventional Freezing Methods on Bacterial Count in Frozen Vegetables
Auteur: Yates, A.R.
Aref, M.M.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Technology journal
Paginering: Jaargang 2 (1969) nr. 1 pagina's 2 p.
Jaar: 1969
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland