Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Chemical properties and colors of fermenting materials in salmon fish sauce production
 
 
Titel: Chemical properties and colors of fermenting materials in salmon fish sauce production
Auteur: Nakano, Mitsutoshi
Sagane, Yoshimasa
Koizumi, Ryosuke
Nakazawa, Yozo
Yamazaki, Masao
Watanabe, Toshihiro
Takano, Katsumi
Sato, Hiroaki
Verschenen in: Data in brief
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's 483-488
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland