Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Garlic essential oil nanophytosomes as a natural food preservative: Its application in yogurt as food model
 
 
Titel: Garlic essential oil nanophytosomes as a natural food preservative: Its application in yogurt as food model
Auteur: Nazari, Maryam
Ghanbarzadeh, Babak
Samadi Kafil, Hossein
Zeinali, Mahdi
Hamishehkar, Hamed
Verschenen in: Colloids and interface science communications
Paginering: Jaargang 30 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland