Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Impact of the Basil and Balangu gums on physicochemical properties of part baked frozen Barbari bread
 
 
Titel: Impact of the Basil and Balangu gums on physicochemical properties of part baked frozen Barbari bread
Auteur: Hejrani, Toktam
Sheikholeslami, Zahra
Mortazavi, S. Ali
Karimi, Mahdi
Elhamirad, Amir Hosesein
Verschenen in: Information processing in agriculture
Paginering: Jaargang 6 (2019) nr. 3 pagina's 407-413
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: China Agricultural University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland