Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Food adulteration with genetically modified soybeans and maize, meat of animal species and ractopamine residues in different food products
 
 
Titel: Food adulteration with genetically modified soybeans and maize, meat of animal species and ractopamine residues in different food products
Auteur: Mostafa, Amr A.
Abu-Hassiba, Abd El-Hay G.
ElRouby, Mariam T.
Abou-Hashim, Fatma
Omar, Hanaa S.
Verschenen in: Electronic journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's 65-77
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland