Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compound composition and antioxidant activity of cooked ham slices packed in propolis-based active packaging
 
 
Titel: Volatile compound composition and antioxidant activity of cooked ham slices packed in propolis-based active packaging
Auteur: Rizzolo, Anna
Bianchi, Giulia
Povolo, Milena
Migliori, Carmela Anna
Contarini, Giovanna
Pelizzola, Valeria
Cattaneo, Tiziana M.P.
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 8 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland