Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Permeation of water vapour, nitrogen, oxygen and carbon dioxide through whey protein isolate based films and coatings—Permselectivity and activation energy
 
 
Titel: Permeation of water vapour, nitrogen, oxygen and carbon dioxide through whey protein isolate based films and coatings—Permselectivity and activation energy
Auteur: Schmid, Markus
Zillinger, Wiebke
Müller, Kajetan
Sängerlaub, Sven
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 6 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland