Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Application of argon cold plasma on active polybutylene succinate and thermoplastic cassava starch film with Makwaen essential oil to improve shelf-life of pork sausage
 
 
Titel: Application of argon cold plasma on active polybutylene succinate and thermoplastic cassava starch film with Makwaen essential oil to improve shelf-life of pork sausage
Auteur: Nadon, Sudarut
Jantanasakulwong, Kittisak
Ratchtanapun, Pornchai
Leksawasdi, Noppol
Zubairu, Idris Kaida
Gavahian, Mohsen
Bangar, Sneh Punia
Mousavi Khaneghah, Amin
Phimolsiripol, Yuthana
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland