Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Black goji anthocyanin-loaded emulsion film stabilized by rice protein hydrolysate complexes as pH-sensitive indicator for salmon freshness
 
 
Titel: Black goji anthocyanin-loaded emulsion film stabilized by rice protein hydrolysate complexes as pH-sensitive indicator for salmon freshness
Auteur: Dai, Wei
Yin, Ping
Lin, Qinlu
Tian, Ming
Wu, Ming
Ding, Jian
Jiang, Xiaoyi
Fang, Yong
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland