Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of transglutaminase concentration on the properties of soy protein isolate-pectin composite edible films
 
 
Titel: Effect of transglutaminase concentration on the properties of soy protein isolate-pectin composite edible films
Auteur: Sarker, Ayesha
Matak, Kristen
Jaczynski, Jacek
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland