Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Identification of volatile and non-volatile migrants released during sous vide cooking by UPLC-IMS-QTOF and DI-SPME-GC-MS using a design of experiments approach
 
 
Titel: Identification of volatile and non-volatile migrants released during sous vide cooking by UPLC-IMS-QTOF and DI-SPME-GC-MS using a design of experiments approach
Auteur: Estremera, Carlos
Paiva, Robert
Aznar, Margarita
Nerín, Cristina
Domeño, Celia
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland