Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Improving the post-harvest quality of fruits during storage through edible packaging based on guar gum and hydroxypropyl methylcellulose
 
 
Titel: Improving the post-harvest quality of fruits during storage through edible packaging based on guar gum and hydroxypropyl methylcellulose
Auteur: Maurizzi, Enrico
Bigi, Francesco
Volpelli, Luisa Antonella
Pulvirenti, Andrea
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland