Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hazelnut skin and dry tomato peel on the oxidative stability, chemical and sensory properties of pork burgers during refrigerated storage
 
 
Titel: Effect of hazelnut skin and dry tomato peel on the oxidative stability, chemical and sensory properties of pork burgers during refrigerated storage
Auteur: D’Ambra, Katia
Minelli, Giovanna
Lo Fiego, Domenico Pietro
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland