Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of a new food packaging material based on fish by-product proteins and passion fruit pectin
 
 
Titel: Characterization of a new food packaging material based on fish by-product proteins and passion fruit pectin
Auteur: Florentino, Gabrielle Ingrid Bizerra
Lima, Darlinne Amanda Soares
Santos, Miriane Moreira Fernandes
Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva
Grisi, Cristiani Viegas Brandão
Madruga, Marta Suely
da Silva, Fábio Anderson Pereira
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland