Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Edible film fabrication modified by freeze drying from whey protein isolate and sunflower oil: Functional property evaluation
 
 
Titel: Edible film fabrication modified by freeze drying from whey protein isolate and sunflower oil: Functional property evaluation
Auteur: Gökkaya Erdem, Burcu
Kaya, Sevim
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland