Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Quality attributes of minced pork wrapped with catechin–lysozyme incorporated gelatin film
 
 
Titel: Quality attributes of minced pork wrapped with catechin–lysozyme incorporated gelatin film
Auteur: Kaewprachu, Pimonpan
Osako, Kazufumi
Benjakul, Soottawat
Rawdkuen, Saroat
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 3 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland