Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of citric acid and plasma activated water on the functional properties of sodium alginate for potential food packaging applications
 
 
Titel: Effect of citric acid and plasma activated water on the functional properties of sodium alginate for potential food packaging applications
Auteur: Sharmin, Nusrat
Sone, Izumi
Walsh, James Leon
Sivertsvik, Morten
Fernández, Estefanía Noriega
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland