Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physico-chemical changes and FT-NIR spectra in fresh egg pasta packed in modified atmosphere during storage at different temperatures
 
 
Titel: Evaluation of physico-chemical changes and FT-NIR spectra in fresh egg pasta packed in modified atmosphere during storage at different temperatures
Auteur: Zardetto, Stefano
Pasini, Gabriella
Romani, Santina
Rocculi, Pietro
Dalla Rosa, Marco
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland