Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Physical and structural properties of whey protein concentrate - Corn oil - TiO2 nanocomposite films for edible food-packaging
 
 
Titel: Physical and structural properties of whey protein concentrate - Corn oil - TiO2 nanocomposite films for edible food-packaging
Auteur: Montes-de-Oca-Ávalos, Juan Manuel
Altamura, Davide
Herrera, María Lidia
Huck-Iriart, Cristián
Scattarella, Francesco
Siliqi, Dritan
Giannini, Cinzia
Candal, Roberto Jorge
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland