Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Color, vitamin C, β-carotene and sensory quality retention in microwave-assisted thermally sterilized sweet potato puree: Effects of polymeric package gas barrier during storage
 
 
Titel: Color, vitamin C, β-carotene and sensory quality retention in microwave-assisted thermally sterilized sweet potato puree: Effects of polymeric package gas barrier during storage
Auteur: Zhang, Hongchao
Patel, Juhi
Bhunia, Kanishka
Al-Ghamdi, Saleh
Sonar, Chandrashekhar R.
Ross, Carolyn F.
Tang, Juming
Sablani, Shyam S.
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 21 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland