Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Improving marinade absorption and shelf life of vacuum packed marinated pork chops through the application of high pressure processing as a hurdle
 
 
Titel: Improving marinade absorption and shelf life of vacuum packed marinated pork chops through the application of high pressure processing as a hurdle
Auteur: O’Neill, Ciara M.
Cruz-Romero, Malco C.
Duffy, Geraldine
Kerry, Joseph P.
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 21 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland