Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Pink pepper phenolic compounds incorporation in starch/protein blends and its potential to inhibit apple browning
 
 
Titel: Pink pepper phenolic compounds incorporation in starch/protein blends and its potential to inhibit apple browning
Auteur: Romani, Viviane Patrícia
Hernández, Carlos Prentice
Martins, Vilásia Guimarães
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 15 (2018) nr. C pagina's 151-158
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland