Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Raman spectroscopy as a tool to identify modification of whey protein concentrate (WPC) during shelf life
 
 
Titel: Raman spectroscopy as a tool to identify modification of whey protein concentrate (WPC) during shelf life
Auteur: Stephani, Rodrigo
Oliveira, Kamila de Sá
de Almeida, Carlos Eduardo Rocha
Perrone, Ítalo Tuler
de Carvalho, Antônio Fernandes
de Oliveira, Luiz Fernando Cappa
Almeida, Mariana Ramos
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland