Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of soybean process by products (okara) incorporation on the quality and physicochemical properties of tofu
 
 
Titel: Effect of soybean process by products (okara) incorporation on the quality and physicochemical properties of tofu
Auteur: Meng, Qi
Ritzoulis, Christos
Wang, Ruijie
Jin, Weiping
Han, Jianzhong
Liu, Weilin
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland