Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Structural and in vitro starch digestion of wheat flour noodles by calcium mediated gelation of low methoxyl pectin
 
 
Titel: Structural and in vitro starch digestion of wheat flour noodles by calcium mediated gelation of low methoxyl pectin
Auteur: Abdullah Tan, Muhammad Faiz Bin Muhd Faizal
Yuliarti, Oni
Ik Chian Wong, Adeline
Jie Long Wong, Jerome
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland