Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Nanogel particles formed from ethanol-treated whey proteins: Effect of heating, pH and NaCl on their stability.
 
 
Titel: Nanogel particles formed from ethanol-treated whey proteins: Effect of heating, pH and NaCl on their stability.
Auteur: Charitou, Garoufalia
Moschakis, Thomas
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland