Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Texture and microstructure of cocoa butter replacers: Influence of composition and cooling rate
 
 
Titel: Texture and microstructure of cocoa butter replacers: Influence of composition and cooling rate
Auteur: Gregersen, Sandra B.
Miller, Rasmus L.
Hammershøj, Marianne
Andersen, Morten D.
Wiking, Lars
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 4 (2015) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland