Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effects of micro vs. submicron emulsions on textural properties of myofibrillar protein composite gels
 
 
Titel: Comparative effects of micro vs. submicron emulsions on textural properties of myofibrillar protein composite gels
Auteur: Lee, Jiseon
Choi, Mi-Jung
Xiong, Youling L.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland