Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Insight into the thermal stability, structural change and rheological property of wheat gluten treated by superheated steam during hydration
 
 
Titel: Insight into the thermal stability, structural change and rheological property of wheat gluten treated by superheated steam during hydration
Auteur: Ma, Yongshuai
Sang, Shangyuan
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland