Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of almond-based gel incorporated with double emulsion (W1/O/W2): A study on gel properties and effectiveness of double emulsion as a fat replacer
 
 
Titel: Fermentation of almond-based gel incorporated with double emulsion (W1/O/W2): A study on gel properties and effectiveness of double emulsion as a fat replacer
Auteur: Zhao, Jia
Bhandari, Bhesh
Gaiani, Claire
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland