Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Complex coacervation of α-lactalbumin with gum arabic: Effect of environmental condition, mass ratio, and biopolymer concentration
 
 
Titel: Complex coacervation of α-lactalbumin with gum arabic: Effect of environmental condition, mass ratio, and biopolymer concentration
Auteur: Yi, Jiang
Luo, Dixue
He, Qingyu
Wen, Zhen
Lu, Yujuan
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland