Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of emulsion technology to create plant-based adipose tissue analogs: Soy-based high internal phase emulsions
 
 
Titel: Utilization of emulsion technology to create plant-based adipose tissue analogs: Soy-based high internal phase emulsions
Auteur: Hu, Xiaoyan
Zhou, Hualu
McClements, David Julian
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland