Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Decrease of the amount of fat in chocolate at constant viscosity by optimizing the particle size distribution of chocolate
 
 
Titel: Decrease of the amount of fat in chocolate at constant viscosity by optimizing the particle size distribution of chocolate
Auteur: Deou, Janine
Bessaies-Bey, Hela
Declercq, Fabien
Smith, Paul
Debon, Stephane
Wallecan, Joel
Roussel, Nicolas
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland