Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Fibre enrichment of wheat bread with Jerusalem artichoke inulin: Effect on dough rheology and bread quality
 
 
Titel: Fibre enrichment of wheat bread with Jerusalem artichoke inulin: Effect on dough rheology and bread quality
Auteur: Rubel, I.A.
Pérez, E.E.
Manrique, G.D.
Genovese, D.B.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 3 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland