Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Influence of inner structure, porosity and degradation kinetics on pectin extraction from fruit peels in agitated-batch extractor: Computational modelling via lattice Boltzmann method
 
 
Titel: Influence of inner structure, porosity and degradation kinetics on pectin extraction from fruit peels in agitated-batch extractor: Computational modelling via lattice Boltzmann method
Auteur: Bertoldi, Luiz T.M.
Ribeiro, Rogers
Dacanal, Gustavo C.
Caneppele, Fernando L.
Rabi, José A.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland