Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Rotary-moulded biscuits: Dough expansion, microstructure and sweetness perception as affected by sucrose:flour ratio and sucrose particle size
 
 
Titel: Rotary-moulded biscuits: Dough expansion, microstructure and sweetness perception as affected by sucrose:flour ratio and sucrose particle size
Auteur: Molina, M. Teresa
Vaz, Sandra M.
Leiva, Ángel
Bouchon, Pedro
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland