Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasonic treatment on the structure and rehydration peculiarity of freeze-dried soy protein isolate gel
 
 
Titel: Effects of ultrasonic treatment on the structure and rehydration peculiarity of freeze-dried soy protein isolate gel
Auteur: Liang, Yaru
Teng, Fei
He, Mingyu
Jiang, Lianzhou
Yu, Jingwen
Wang, Xibo
Li, Yang
Wang, Zhongjiang
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland