Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Olive oil-based emulsion gels containing chia (Salvia hispanica L.) mucilage delivering healthy claims to low-saturated fat Bologna sausages
 
 
Titel: Olive oil-based emulsion gels containing chia (Salvia hispanica L.) mucilage delivering healthy claims to low-saturated fat Bologna sausages
Auteur: Ferreira Ignácio Câmara, Ana Karoline
Midori Ozaki, Maristela
Santos, Mirian
Silva Vidal, Vitor André
Oliveira Ribeiro, Wanessa
de Souza Paglarini, Camila
Bernardinelli, Oigres Daniel
Sabadini, Edvaldo
Rodrigues Pollonio, Marise Aparecida
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland