Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Alcalase and bromelain hydrolysis affected physicochemical and functional properties and biological activities of legume proteins
 
 
Titel: Alcalase and bromelain hydrolysis affected physicochemical and functional properties and biological activities of legume proteins
Auteur: Xu, Xiaoqing
Qiao, Yu
Shi, Bo
Dia, Vermont P.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland