Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  A fundamental optimization study on chewing gum textural and sensorial properties: The effect of ingredients
 
 
Titel: A fundamental optimization study on chewing gum textural and sensorial properties: The effect of ingredients
Auteur: Palabiyik, Ibrahim
Güleri, Tuba
Gunes, Recep
Öner, Barış
Toker, Omer Said
Konar, Nevzat
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland