Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of churning temperature on water content, rheology, microstructure and stability of butter during four weeks of storage
 
 
Titel: Effect of churning temperature on water content, rheology, microstructure and stability of butter during four weeks of storage
Auteur: Rønholt, Stine
Madsen, Ann S.
Kirkensgaard, Jacob J.K.
Mortensen, Kell
Knudsen, Jes C.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 2 (2014) nr. 1-2 pagina's 13 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland