Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 3 gevonden artikelen
 
 
  Effects of filler ingredients on the structure and texture of starchy, extruded snacks
 
 
Titel: Effects of filler ingredients on the structure and texture of starchy, extruded snacks
Auteur: van der Sman, R.G.M.
Vollebregt, H.M.
Meinders, M.B.J.
Beri, A.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 18 (2018) nr. C pagina's 1-13
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 3 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland