Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 3 gevonden artikelen
 
 
  Development of realistic food microstructure considering the structural heterogeneity of cells and intercellular space
 
 
Titel: Development of realistic food microstructure considering the structural heterogeneity of cells and intercellular space
Auteur: Rahman, M.M.
Gu, Y.T.
Karim, M.A.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 15 (2018) nr. C pagina's 9-16
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 3 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland